Features

We willen een intranet dat is te gebruiken, snel te implementeren en mooi om naar te kijken. Dat is het enige dat telt.

valo-cloud

Cloud-First Solution Architectuur

Valo is 100% in lijn met Microsoft’s Cloud Add-In model. Dat betekent dat alle aanpassingen zijn geïsoleerd buiten SharePoint. Dit leidt tot betere performance, grote beheersbaarheid en toekomstigvast Intranet. Valo ondersteunt ook on premises SharePoint Server 2013 en 2016.

 

Alternatieve Gebruikers (UI) Interfaces

Kies uit drie verschillende UI layouts: Candela, Lumen of Lux. Allemaal zijn ze 100% responsive en kunnen aangepast worden naar uw eigen bedrijfshuisstijl zonder codeer expertise.

valo-lux-ui

valo-responsive

 

Responsive Intranet Design

Gebruik uw Intranet met elke mobiele telefoon, tablet of desktop computer. De pagina layout wordt automatisch aangepast aan de verschillende schermformaten.

 

Mobiele app

Ontvang notificaties over het belangrijkste nieuws overal en altijd met Valo mobiele app voor iPhone en Android. Onderweg content generen en gebruiksvriendelijke formulieren.

 valo-mobile-app

 valo-admin-toolpack

 

Admin Toolpack

Vind alle tools en analyses op één plek: meest populaire Intranet pagina’s, minst populaire Intranet pagina’s, meest populaire workspaces, lopende workspace aanvragen, etc.

 

Nieuws

Delegeer het publiceren van nieuws naar beheerders met Valo’s intuïtieve nieuws publiceer tools. Drag & drop nieuws afbeeldingen, nieuws per afdeling of locatie, betrek gebruikers met de mogelijkheid om commentaar te geven en vind-ik-leuk opties.

valo-blogs

valo-events

 

Evenementen

Met dank aan Valo’s Evenementen Hub kan iedereen op de hoogte gehouden worden over de komende trainingen en conferenties. Evenementen worden centraal gepubliceerd en kunnen overal op het intranet zichtbaar worden gemaakt, dit gebeurt met behulp van metadata. Medewerkers kunnen zich registreren voor evenementen en evenementen naar hun eigen kalender kopiëren.

Informatie Architectuur

Valo komt met een standaard informatie architectuur gebaseerd op best practises van meer dan honderd Intranet projecten. Dit maakt het eenvoudiger om te starten met content productie.

 valo-architecture

 valo-authoring

 

Content Schrijven

Basis content opstellen is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Valo heeft intuïtieve pagina sjablonen die alles hebben wat nodig is, zodat content producers zich vanaf het begin kunnen focussen op de inhoud.

Open Vacatures

Een gestandaardiseerde set van tools om uw interne vacatures en werving te beheren.

valo-open-positions

 valo-faq

 

FAQ

Bevat vaakgestelde vragen en antwoorden op het Intranet met een FAQ feature. Valo FAQ bevat een dynamische, gebruiksvriendelijke UI en vraag categorieën. Maak speciale FAQs voor IT, HR, etc.

 

Laatste video

Neem trainingssessies en bedrijfspresentatie in video formaat op en upload deze naar het Office 365 Video Portaal en maak ze beschikbaar op Intranet video via de Valo Laatste Video feature.

valo-latest-video

 valo-footer

Voettekst

Verzamel vaak gezochte informatie (contact informatie, links, etc.) in de voettekst waar het altijd zichtbaar is.

 

Enquête

Ontdek de mening van de organisatie door het publiceren en analyseren van snelle vragenlijsten op Intranet.

valo-survey

valo-people-finder

Personen zoeken

Een snelle zoekfunctie naar personen op de startpagina van Intranet helpt collega’s eenvoudig met elkaar in contact komen.

 

Blogs

Moedig collega’s aan om hun kennis te delen via Delve blogging feature en ontsluit deze blogs op Intranet met Valo Blog Hub.

valo-blogs

valo-social-hub

 

Social Hub

Bekijk de aanwezigheid van uw organisatie op externe social media (Twitter, Facebook, YouTube, etc.) op een speciale pagina op het Intranet.

 

Naadloze Yammer integratie

In Valo Intranet neemt Yammer een natuurlijke rol in als sociaal onderdeel, zonder dat de gebruikers door hebben dat ze op de achtergrond van twee verschillende diensten gebruik maken. Naast de standaard berichten worden Yammer aankondigingen en praises als een natuurlijk onderdeel van de Intranet weergegeven.

 valo-yammer

valo-flea-market

Martkplaats/Vlooienmarkt

Verbeter de medewerkerstevredenheid door een interne marktplaats aan te bieden waar gebruikers items kunnen verkopen, kopen en doneren.

 

Nieuwe medewerkers blog

Bied een tool voor nieuwe medewerkers om zichzelf voor te stellen.

valo-blogs

valo-workspaces

 

Workspace Sjablonen

Ga snel aan de slag met Valo workspace sjablonen voor teams en projecten.

 

Workspace Centrum

Zoek en navigeer op een snelle manier naar uw workspaces. Valo heeft een Workspace samenvattingspagina met metadata filters en snel zoeken. Workspaces zijn gegroepeerd per type en per lifecycle status.

valo-workspaces

valo-workspaces

Workspace Lifecycle

Beheerst en moeiteloos nieuwe workspace creëeren en oude deactiveren. Bevat workspace order formulier, automatische workspace creatie en toegangsniveaus, Yammer integratie en workspace inactivatie.

Plan een demo!

Bent u klaar om uw interne communicatie te verbeteren? Ja! We willen graag een demo inplannen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Respetamos tu información. Consulta nuestra politica de privacidad.

Subscríbete a nuestro boletín

Obtén nuestras noticias directamente en tu bandeja de entrada.

Respetamos tu información. Consulta nuestra politica de privacidad.

Reserve una demostración